Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 juli 2018, 16:43

Getuigenoproep: vrouw zwaar mishandeld in Westerpark

AMSTERDAM – In de avond van 4 juli 2018 is in het Westerpark, nabij het Westergasterrein, rond 22.45 uur een 47-jarige vrouw uit Amsterdam zwaar mishandeld. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

 

Het is rond 22.30 uur die avond als de vrouw op een bankje in het park zit en voor het eerst een man ziet die in haar ogen opvallend gedrag vertoont. De man loopt tot tweemaal toe vlak langs de vrouw, lijkt iets te zoeken en loopt meermaals weg en komt weer terug. Als de vrouw besluit terug naar huis te lopen, voelt en hoort zij al snel dat ze gevolgd wordt door een persoon. Dit blijft minutenlang doorgaan tot de persoon die haar volgt, plots zijn pas versnelt. Een ogenblik later ligt de vrouw op de grond, zij is waarschijnlijk onderuit geschopt. Het slachtoffer wordt vervolgens meerdere keren in haar gezicht geslagen en loopt behoorlijk letsel op.

 

Signalement
De vrouw vermoedt dat zij is aangevallen door de man die zij eerder in het park opmerkte. Zijn signalement:
– man van circa 25 jaar oud;
– licht getinte huidskleur;
– halflang zwart haar;
– 1.75 a 1.80 m lang;
– normaal postuur;
– droeg een wit t-shirt met zwarte opdruk, een zwarte lange broek en gympen.

 

Getuigen gezocht
De recherche is op zoek naar mensen die woensdagavond 4 juli tussen 22.30 en 23.00 uur mogelijk iets gezien of gehoord hebben van de zware mishandeling of die een man hebben gezien die voldoet aan het signalement. Heeft u meer informatie of tips, neem dan contact met de politie op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons