Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 juli 2018, 13:43

Getuigen gezocht van ernstige mishandeling op het Frederiksplein

AMSTERDAM – In de nacht van donderdag 26 juli op vrijdag 27 juli vindt op het Frederiksplein een ernstige mishandeling plaats. De politie is op zoek naar een voortvluchtige verdachte en wil tevens in contact komen met getuigen.

Het is rond 00.35 uur als twee mannen voor een horecagelegenheid aan het Frederiksplein worden aangesproken door een man die hen een fles drank wil verkopen. Ondanks het feit dat de mannen aangeven geen interesse te hebben, blijft de verkoper, een 36-jarige man uit Amsterdam, aandringen. Het gesprek wordt onvriendelijk en escaleert wanneer de verkoper dreigende handelingen uit. Er ontstaat een vechtpartij, waarbij er bovendien een tweede verdachte aansluit.

 

Als gealarmeerde agenten arriveren bij de vechtpartij, blijken de twee bezoekers van de horecagelegenheid te zijn mishandeld. Zij worden later behandeld door ambulance-personeel. De politie houdt de ‘verkoper’, die eveneens gewond raakt bij de vechtpartij, als verdachte aan. De tweede verdachte, die mogelijk gestoken heeft met een mes, weet te ontkomen.

 

Signalement
De politie is op zoek naar deze voortvluchtige verdachte. Zijn signalement luidt:

  • man van circa 25 á 30 jaar oud
  • rode pet
  • donkerblauw tshirt
  • korte broek

 

Tevens wil de recherche graag met getuigen spreken die nog niet met de politie hebben gesproken maar die wel iets hebben gehoord of gezien. Heeft u informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons