Redactie 112 0 reactie(s) di 28 augustus 2018, 17:02

Update geweldsincident Moezelhavenweg: Audi Q5 gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:32 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt in het onderzoek naar een geweldsincident op de Moezelhavenweg een grijze Audi Q5 met het kenteken 12-RJP-5. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat dit het vluchtvoertuig zou kunnen zijn. Uit onderzoek is gebleken dat de auto is gestolen.

 

Om 10.20 uur kreeg de politie een melding van een gewond persoon op de Moezelhavenweg. De politie stelde direct een onderzoek in en trof het slachtoffer, een 31-jarige man uit Alkmaar, op straat aan. Hij ligt ter behandeling van zijn verwondingen in een ziekenhuis.

 

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam roept burgers op om contact op te nemen met de politie als zij de Audi Q5 ergens zien rijden of staan. Getuigen die iets dinsdagochtend 28 augustus iets verdachts hebben gezien rond de Moezelhavenweg kunnen ook contact opnemen met de recherche via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.