Redactie 112 0 reactie(s) di 09 oktober 2018, 17:08

Man met tatoeage op hand gezocht voor steekpartij Van Ostadestraat

AMSTERDAM – De recherche is op zoek naar getuigen van een steekincident op maandagmiddag 8 oktober in de Van Ostadestraat.

Rond 15.15 uur breekt een vechtpartij uit tussen twee mannen in een pand aan de Van Ostadestraat. Vlakbij de ingang van het pand steekt de verdachte het slachtoffer en slaat op de vlucht. Hij rent richting de Sarphatistraat en is daarna niet meer gezien. Het gewonde slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Tatoeage op hand
De verdachte is rond de 25 jaar oud en vermoedelijk Spaanstalig. Hij heeft zwart krullend haar tot aan de wenkbrauwen en een tatoeage op de bovenzijde van zijn linkerhand in de vorm van een zwarte cirkel. Hij droeg die middag een zwarte sportbroek en jas met camouflage motief. Ook droeg hij een rugtas.

 

Er wordt onderzocht of de verdachte is vastgelegd op camerabeelden. Daarnaast komen de rechercheurs graag in contact met getuigen die de verdachte hebben gezien. Getuigen wordt verzocht te bellen naar 0900- 8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons