Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 oktober 2018, 17:14

Omstanders leveren straatrover over aan politie

Laatst bijgewerkt: zondag 13:33 uur

AMSTERDAM – In de vroege avond van dinsdag 9 oktober heeft een vrouw geprobeerd een oudere dame van haar tas te beroven. Het voorval vond plaats op de Voorburgstraat in Nieuw West in Amsterdam.

 

Dankzij alerte omstanders kon de verdachte worden aangehouden.

Het 66-jarige slachtoffer hield stevig haar tas vast. Door de daarop volgende worsteling kwam de oudere dame ten val en raakte ze lichtgewond. Een drietal omstanders schoten het slachtoffer te hulp en wisten de verdachte onder controle te houden. De omstanders hielden de verdachte vast totdat de politie ter plaatse was en leverden haar over aan de agenten.

 

Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed, met name dankzij het adequate handelen van de drie omstanders. Ook hebben zij de recherche van een getuigenverklaring voorzien.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.