Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 27 november 2018, 19:27

Slachtoffer straatroof vastgebonden achtergelaten in Gerbrandypark

Laatst bijgewerkt: zondag 13:33 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt getuigen van een geweldadige straatroof in het Gerbrandypark in Amsterdam Nieuw-West in de avond van maandag 26 november.

Het 20-jarige slachtoffer stapt die bewuste avond uit op het metrostation aan de Jan van Galenstraat. Dan loopt hij via de Burgemeester van der Pollstraat de Burgemeester Fockstraat in. Wanneer hij rond 20.00 uur langs het Gerbrandypark loopt, valt hem een groepje van drie mannen op. Het slachtoffer vertrouwt de situatie niet en rent weg. De man wordt gelijk door de drie daders overmeesterd, het park in gesleurd en onder bedreiging van geweld gedwongen om zijn bezittingen af te staan. Hierna bindt het trio het slachtoffer vast. De drie mannen verlaten het park en laten het slachtoffer in de kou achter. Pas een half uur later weet een omstander het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden en 112 te bellen. De recherche is een onderzoek gestart.

 

Signalement
De drie mannelijke verdachten droegen zwarte kleding en handschoenen. Eén verdachte was zwaarlijvig, de andere twee hadden een normaal postuur.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen en spreekt graag met mensen die op die bewuste avond iets opvallends hebben gezien of gehoord. Heeft u informatie? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.