Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 december 2018, 18:17

Getuigenoproep dodelijk ongeval A10 Coenplein

AMSTERDAM – Zondagmiddag 23 december 2018 rond 16.45 uur vond op de Rijksweg A10 / Coenplein een dodelijk ongeluk plaats. Daarbij kwamen een 44-jarige man uit Wormerveer en een 34-jarige vrouw uit Amsterdam, beiden opzittenden van een motor, om het leven. Mogelijk is ook een auto bij het ongeval betrokken geweest. De bestuurder van de auto, een 52-jarige man uit Krommenie, is aangehouden.

 

De recherche is op zoek naar getuigen
De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Op basis van de eerste onderzoeksbevindingen, gebaseerd op eerste verklaringen van getuigen, wordt rekening gehouden met het scenario dat voorafgaande aan de aanrijding mogelijk een verkeerstwist heeft plaatsgevonden tussen de opzittenden van de motor en de automobilist.

 

Getuigenoproep
Om feiten en omstandigheden zo nauwkeurig mogelijk te kunnen reconstrueren, is het voor de recherche van groot belang om te spreken met meer getuigen die mogelijk iets hebben meegekregen van de momenten voor het ongeluk. Specifiek verkeersdeelnemers die tussen 16.25 uur en 16.45 uur op de A8 vanaf Krommenie in de richting van de A10 / Coenplein reden, tot de plek van het ongeval nabij hectometer paal 32.6 op de verbindingsweg tussen de A8 en A10 Noord richting Amersfoort.

 

Dashcambeelden
Heeft u iets gezien of bent u in het bezit van dashcambeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons