Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 januari 2019, 16:27

Politie zoekt jonge daders na overval op sauna in Amsterdam

Laatst bijgewerkt: zondag 13:34 uur

AMSTERDAM – Zaterdagravond rond 19.00 uur heeft er in de Halmaheirastraat in Amsterdam een poging overval plaatsgevonden bij de sauna Wellness 1926. De politie is op zoek naar twee jonge daders (13-14 jaar) met donkere kleding.

De politie is specifiek op zoek naar een getuige welke kort na de overval gesproken heeft met de medewerkers van de sauna. Dit betreft een Marokkaanse man van rond de 40 jaar oud, kort zwart haar en een getrimde baard. Hij droeg een rode broek, een blauwe jas en had een roze boodschappentas bij zich. De politie wil heel graag in contact komen met deze meneer.

 

Iedereen die informatie kan verschaffen over deze poging overval kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anders anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.