Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 januari 2019, 18:01

Vrouw bewusteloos geslagen en beroofd op de Rozengracht in Amsterdam

Laatst bijgewerkt: zondag 13:35 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 januari is er een 65-jarige vrouw beroofd op de Rozengracht. Dit gebeurde rond 02.45 uur in de nacht. De politie is op zoek naar getuigen.

 

De vrouw liep na een avondje uit vanaf de Bloemgracht richting haar woning aan de Rozengracht. Voor haar woning werd ze aangesproken door een man. Deze man heeft de vrouw vermoedelijk gevolgd naar de centrale hal van haar portiekwoning. In de hal wordt het slachtoffer namelijk neergeslagen en hierdoor verliest zij haar bewustzijn. Wanneer het slachtoffer weer bijkomt merkt ze dat haar tas weg is. De vrouw kan ter plaatse worden behandeld door het ambulancepersoneel en heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

 

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie over deze beroving? Laat het ons dan weten en bel met 0900-884 of 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.