Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 januari 2019, 17:20

Amsterdammer (16) verdacht van mishandeling GVB-medewerker

Laatst bijgewerkt: zondag 13:35 uur

AMSTERDAM – De recherche heeft dinsdagochtend 29 januari een verdachte aangehouden voor het mishandelen van een GVB-medewerker. De verdachte is een 16-jarige Amsterdammer.

De mishandeling vond plaats op woensdag 5 december 2018. Een 33-jarige GVB-medewerker loopt die dag rond 17.00 uur door de poortjes van metrostation Burgemeester de Vlugtlaan om richting huis te gaan. Vijf jonge mannen lopen achter hem aan door het poortje zonder in te checken. Als de GVB-medewerker daar iets van zegt, wordt hij door één van de jongens mishandeld. De jongens rennen vervolgens weg via de Burgemeester de Vlugtlaan richting Plein ’40-’45. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij nog altijd niet in staat is om te werken.

 

De recherche kwam de verdachte mede dankzij camerabeelden op het spoor. Hij is dinsdagochtend van zijn bed gelicht en zit vast voor verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.