Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 februari 2019, 15:51

Man gewond bij schietincident aan de George Sliekerkade

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:35 uur

AMSTERDAM – De recherche is bezig met een onderzoek naar een schietincident aan de George Sliekerkade. Een 43-jarige man raakte daarbij gewond.

Woensdagavond 6 februari kwamen er even na 23.30 uur meerdere meldingen binnen bij de meldkamer dat er harde knallen waren gehoord en dat er een man op straat lag te schreeuwen. Hij bleek gewond te zijn geraakt. Hij is naar een ziekenhuis vervoerd. Door getuigen is gezien dat er twee personen op een scooter zijn weggereden door de Maria Austriastraat in de richting van winkelcentrum IJburg.

 

Rechercheurs zijn direct een uitgebreid onderzoek gestart. Op de locatie werden meerdere hulzen aangetroffen. Wat zich precies heeft afgespeeld wordt onderzocht. Rechercheurs spreken daarom graag met mensen die getuige zijn geweest van het schietincident en die nog niet met de politie hebben gesproken. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.