Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 juni 2019, 16:02

Fietsster ernstig gewond na aanrijding op de Admiraal de Ruijterweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:36 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagavond 4 juni 2019 vindt rond 21.25 uur een ernstig verkeersongeval plaats op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-West. De politie is op zoek naar getuigen.

Nabij de kruising van de Admiraal de Ruijterweg met de Willem de Zwijgerlaan vindt een aanrijding plaats tussen een automobilist en een fietsster. De fietsster, een 24-jarige vrouw uit Amsterdam, raakt hierbij ernstig gewond en wordt met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. Haar toestand is zorgelijk.

 

Automobilist rijdt door
De automobilist rijdt door en verlaat de plaats van het ongeval. Elders in de stad wordt korte tijd later het voertuig met zichtbare schade en verwijderde kentekenplaten aangetroffen. De politie houdt twee verdachten, een 24-jarige Amsterdammer en een 18-jarige Amsterdammer, aan. Zij worden gehoord over hun mogelijke betrokkenheid bij het ongeval.

 

Getuigenoproep
Om de toedracht en omstandigheden van de aanrijding te kunnen vaststellen, heeft de politie ter plaatse onderzoek verricht. De politie is echter ook op zoek naar meer getuigen van het ongeval met wie nog niet gesproken is. Ook mensen die beelden hebben van de aanrijding worden verzocht deze te delen met de politie. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.