Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 juni 2019, 16:43

Aangehouden motorrijder in Amsterdam heeft nog bedrag van 1.4 miljoen euro openstaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:37 uur

AMSTERDAM – Bij een verkeerscontrole is woensdag 19 juni 2019 een 40-jarige motorrijder uit Amsterdam aangehouden omdat hij stond gesignaleerd voor de betaling van 1.4 miljoen euro aan schadevergoeding.

Rond 16.10 uur reed deze motorrijder op de Rozenburglaan en viel op, omdat hij blauwe verlichting voerde. Bij controle bleek dat hij stond gesignaleerd voor betaling van een schadevergoeding van 1,4 miljoen euro.

 

Betrokkene had nog een betalingsregeling voorgesteld, maar deze was door het CJIB afgewezen in verband met een te gering bedrag. In verband hiermee kan de man voor 363 dagen worden gegijzeld. Mocht in deze termijn het bedrag niet worden betaald, dan blijft de vordering nog steeds openstaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.