Redactie 112 0 reactie(s) di 25 juni 2019, 16:02

Bedreiging met vuurwapen in metro

AMSTERDAM – Op maandag 10 juni 2019 heeft een bedreiging met een vuurwapen plaatsgevonden in metrolijn 50. De politie zoekt getuigen van het incident.

 

Rond 16.40 uur stapt het 36-jarige slachtoffer in metrolijn 50 op station Amsterdam Sloterdijk. Tegenover hem zit een vrouw. Even later stappen twee mannen in. Deze mannen vallen meerdere vrouwen lastig in de metro, waaronder de vrouw tegenover het slachtoffer. Het slachtoffer spreekt daarom de verdachten aan. Een van de verdachten pakt hierop een vuurwapen en richt dat van dichtbij op het hoofd van het slachtoffer. Op hetzelfde moment mindert de metro vaart en stopt bij de halte Jan van Galenstraat, waar beide verdachten uitstappen.

 

De politie onderzoekt de bedreiging en komt graag in contact met andere reizigers die iets gezien hebben van deze bedreiging. Ook wil de politie de vrouwen die lastiggevallen werden graag spreken. Heeft u iets gezien of gehoord van het incident op maandagmiddag 10 juni in metrolijn 50, neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons