Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 augustus 2019, 16:18

Getuigenoproep gewelddadige beroving Pinksterbloemstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:37 uur

AMSTERDAM – In de nacht van 31 juli op 1 augustus heeft er een gewelddadige straatroof plaatsgevonden in de Pinksterbloemstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Even voor 2.30 uur parkeert een 21-jarige man zijn auto in de Pinksterbloemstraat. Voordat hij de kans krijgt om uit te stappen wordt zijn portier opengetrokken. Drie mannen dringen de auto binnen en mishandelen het slachtoffer. Ze beroven hem met geweld van zijn horloge en telefoon. De verdachten rennen daarna weg richting de Pirolastraat, waar ze met een zwarte Volkswagen Polo op de vlucht slaan in de richting van de Sneeuwbalstraat.

 

Signalement
Van twee verdachten is er een signalement bekend:

Verdachte 1

Rond de 1.90 meter lang
Vadsig postuur
Droeg een grijze trui en een grijze trainingsbroek
Zwarte bivakmuts
Verdachte 2

Rond de 1.85 meter lang
Vadsig postuur
Droeg zwarte schoenen van het merk Nike
Zwarte bivakmuts

 

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar deze drie mannen. Heeft u nuttige informatie dat bij kan dragen aan het onderzoek? Wellicht heeft iemand beelden van het voertuig of informatie over het kenteken. Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.