Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 augustus 2019, 17:21

Grote vechtpartij tijdens sportevenement aan de Sloterweg in Amsterdam

AMSTERDAM – Op zondag 18 augustus heeft rond 17.15 uur een vechtpartij plaatsgevonden op de Sloterweg in de omgeving van het Sloterpark. Op een parkeerterrein is tijdens een sportevenement een groep van ongeveer twaalf personen slaags geraakt. Hierbij is vermoedelijk met een mes gestoken, waardoor twee mannen gewond zijn geraakt. De recherche onderzoekt dit incident en roept hierbij de hulp in van eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

Bij de vechtpartij zijn twee personen gewond geraakt. Zij zijn met steekverwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Met behulp van omstanders heeft de politie twee verdachten kunnen aanhouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.

 

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met eventuele getuigen die in de omgeving van dat parkeerterrein of sportevenement iets hebben gezien, of andere waardevolle informatie hebben voor het onderzoeksteam. Ook als u (dashcam)beelden heeft van het incident, dan ontvangen wij die graag. Telefonisch kunt u contact opnemen via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons