Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 september 2019, 17:15

Poging plofkraak Pieter Callandlaan Amsterdam

AMSTERDAM – In de vroege ochtend van woensdag 4 september tussen 04.30 en 05.00 uur heeft er een plofkraak plaats gevonden op een geldautomaat aan de Pieter Callandlaan in Nieuw-West. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of mogelijk beeldmateriaal hebben van dit incident.

 

Rond 08.00 uur melden bewoners aan de meldkamer dat er een draadje uit de geldautomaat steekt. Agenten gaan ter plaatse en treffen een achter gebleven voorwerp aan, wat mogelijk een explosief is. Het team Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft een onderzoek ingesteld en het achtergebleven projectiel meegenomen. Hierop konden eenheden van de Forensische Opsporing een sporenonderzoek instellen. Er is geen buit gemaakt bij deze plofkraak.

 

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar deze poging plofkraak en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft t u informatie die het onderzoeksteam verder kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0800-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons