Logo 112Amsterdam

Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 13 maart 2020, 18:25

Onthoofde kat aangetroffen in het Flevopark in Amsterdam-Oost

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:41 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een kat die begin maart onthoofd werd aangetroffen in het Flevopark in Amsterdam-Oost. De politie doet onderzoek naar de dood en het achterlaten van het dier en spreekt daarom graag getuigen.

 

Het lichaam en het hoofd van de kat werden op maandagochtend 2 maart in de bosjes aangetroffen in de omgeving van een horecagelegenheid in het Flevopark. Het betreft een volwassen Europese korthaar met een rode vacht. De kat was niet voorzien van een halsband en ook niet gechipt. Op de kat werden geen tekenen van verwaarlozing aangetroffen. Het dier lag waarschijnlijk nog maar kort op de plek in het Flevopark.

 

Getuigenoproep
Team Milieu van de politie Amsterdam onderzoekt de dood en het achterlaten van deze kat. Bent u getuige geweest van het dumpen van de kat? Weet u van wie deze kat is (geweest)? Mist u een dergelijke kat in uw omgeving? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.