Logo 112Amsterdam

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 17 april 2021, 17:00

Vind je ware liefde via een speeddate

Laatst bijgewerkt: zaterdag 12:39 uur

Liefde is voor iedereen een belangrijk onderdeel in het leven. Mensen liefhebben en door anderen geliefd worden zijn primaire behoeften van de mens. In sommige gevallen is het niet altijd even makkelijk om uit te komen bij de juiste partner. 

 

Er zijn dan ook meer mensen dan je denkt die op zoek zijn naar hun ware liefde. Het is niet voor niks dat diverse online dating sites de laatste jaren erg populair zijn geworden. Een andere manier om een geschikte partner te vinden en mensen te leren kennen, is via een speeddate concept. Via speeddaten kom je met meerdere mensen in contact en hoef je niet verschillende dates te plannen om te kijken of er een match of klik is tussen jou en een potentiële toekomstige partner.

 

Speeddaten is leuk en spannend

Speeddaten is ontzettend leuk en spannend tegelijk. Het concept werkt in de meeste gevallen als volgt: om te beginnen voer je hele korte gespreken met verschillende singles. Deze gesprekken zijn slechts een aantal minuten lang, wat vaak vele voordelen heeft, omdat je ongemakkelijke stiltes ontloopt. Bij een eventuele tweede ontmoeting is het ijs dan vaak ook al gebroken en praat het vaak wat makkelijker omdat de kop er al af is door de speeddate. 

 

Wanneer het gedeelte van de speeddates voorbij is, geven de deelnemers anoniem aan welke singles ze interessant vinden aan de organisatie. De organisatie van het speeddate event zal vervolgens contact opnemen met de ge-matchede singles, zodat deze zelf een vervolgdate kunnen afspreken.

 

Corona-proof speeddaten via video

Speeddaten is een zeer succesvolle formule die al voor duizenden mensen heeft geleid tot een betekenisvolle relatie. In vrijwel alle grote steden in Nederland zijn er verschillende organisaties die speeddate avonden faciliteren.

Uiteraard werden er voor de coronacrisis en lockdown ook geregeld speeddaten Amsterdam sessies gehouden op verscheidene locaties in onze geliefde hoofdstad waaronder bijvoorbeeld, Boulevard Fourteen (ArenA Boulevard 598), Grand Cafe 23 (Arena Boulevard 242) en Het Groene Paleis (Rokin 65). Alsmede, in andere grote steden verspreid over het land, denk bijv. aan speeddaten Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, enzovoort.

In tijden van corona, is het echter niet altijd even makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Face to face speeddaten is niet aan te raden en valt tijdens een lockdown niet binnen de richtlijnen van de regering. Gelukkig kun je nu online deelnemen aan speeddate evenementen, waarbij je via video calls rond de 10 singles in een avond ontmoet.

 

FlitsDate organiseert namelijk zogenaamde video speeddaten sessies om de corona tijd door te komen. Ondanks dat video speeddates al snel 50% goedkoper zijn, staat FlitsDate toe deze gratis om te zetten naar een echte speeddate op het moment dat deze weer mogelijk zijn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.