Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 juli 2021, 20:03

Brute straatroof Oudezijds Achterburgwal Amsterdam-Centrum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:50 uur

AMSTERDAM – In de nacht van donderdag 15 juli 2021 op vrijdag 16 juli 2021 is een 47-jarige man slachtoffer geworden van een straatroof. Er zijn twee verdachten, een 55-jarige en 24-jarige man, aangehouden.

 

Omstreeks 00:50 uur ontvangen politieagenten een melding van een slachtoffer die gewond op de grond ligt in de Oudezijds Achterburgwal. Ter plaatse treffen agenten het slachtoffer niet alleen gewond maar ook buiten bewustzijn aan. Na enige tijd komt hij weer bij en maakt kenbaar dat hij door twee personen op straat is aangesproken. Vervolgens zou hij zijn mishandeld en beroofd van zijn persoonlijke eigendommen. Omstanders schieten de politie te hulp en wijzen aan in welke richting de verdachten met de buit zijn gevlucht. Agenten houden twee verdachten aan waarbij bij één een deel van de buit wordt teruggevonden. Ook vinden agenten verdovende middelen bij één van de verdachten. Beiden zitten op dit moment vast voor nader onderzoek. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.