Redactie — 1120 reactie(s) — za 09 oktober 2021, 16:18

Pakket bezorger op de Jacob van Arteveldstraat in Amsterdam bruut overvallen

AMSTERDAM – Op zaterdagmiddag 9 oktober is een koerier door twee verdachten met een vuurwapen bedreigd op de Jacob van Arteveldstraat. Het slachtoffer is niet gewond geraakt. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 15.30 uur rijdt het slachtoffer met zijn bestelbus via de Woutertje Pietersestraat naar de Jacob van Arteveldstraat. Vervolgens parkeert hij zijn bestelbus op de hoek van de Jacob van Arteveldstraat met de Ernest Staesstraat om een pakket te bezorgen. Op het moment dat hij achterin zijn bus staat om een pakket te pakken, staan er twee verdachten hem buiten de bus op te wachten. Eén van hen bedreigt hem met een vuurwapen. Onder bedreiging van dit vuurwapen nemen de verdachten goederen weg uit zijn voertuig en rennen met de buit in de richting van het Ernest Staesplein. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de verdachten maar deze vooralsnog niet gevonden.

De recherche is op zoek naar getuigen die meer weten over deze overval. Heeft u de uren daarvoor iets opvallends gezien of heeft u beeldmateriaal? Dan kunt u via onderstaande tipformulier contact opnemen met het onderzoeksteam. Vermeld u alstublieft bij het telefonisch contact proces-verbaalnummer PL1300_2021207073.

Foto’s : AS Media

20211009161719.jpg

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x