Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 25 december 2022, 19:22

Verdachte (16) aangehouden voor dodelijke schietpartij Haardstee

Laatst bijgewerkt: zondag 19:22 uur
AMSTERDAM – De recherche heeft zondagmiddag 25 december 2022 een 16-jarige verdachte uit Amsterdam aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke schietincident aan de Haardstee in Amsterdam-Zuidoost op vrijdagavond 23 december. Bij het schietincident kwam een 17-jarige jongen, eveneens een Amsterdammer, om het leven.

Op de bewuste avond kreeg de politie rond 22.30 uur de melding dat er was geschoten aan de Haardstee. Een 17-jarige jongen raakte gewond en zijn verwondingen waren dusdanig ernstig dat hij is overleden. De recherche is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Twee verdachten werden aangehouden, maar zij bleken niets met het incident te maken te hebben en zijn heengezonden. In het onderzoek kwam al snel een andere verdachte naar voren, een 16-jarige Amsterdammer. Hij is zondagmiddag 25 december in Amsterdam aangehouden. Hij zit in alle beperkingen, wat betekent dat hij enkel contact mag hebben met zijn advocaat. Om die reden worden op dit moment geen verdere mededelingen gedaan.

Met de aanhouding wordt het rechercheonderzoek voortgezet. Informatie en beeldmateriaal blijven zeer welkom voor het onderzoeksteam. Informatie en beeldmateriaal kunnen doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.