Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 21 januari 2022, 17:16

Verdachte aangehouden in moordonderzoek Rosleny Magdalena

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:16 uur
AMSTERDAM – In het onderzoek naar de moord op de 28-jarige Rosleny Magdalena in Amsterdam Zuidoost is op woensdag 19 januari een verdachte aangehouden. De familie is op de hoogte gesteld van de aanhouding.

Het slachtoffer werd op 17 november 2016 neergeschoten nadat ze haar dochtertje naar school had gebracht. Ze overleed vrijwel direct aan haar verwondingen. Er is afgelopen jaren veel aandacht geweest voor de zaak in diverse media. In het programma Opsporing Verzocht heeft de politie meerdere keren een oproep gedaan met de vraag om meer informatie en getuigenverklaringen. De aangehouden verdachte zit in volledige beperkingen en daarom kunnen er op dit moment geen verdere inhoudelijke mededelingen worden gedaan over het onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.