Redactie overval 0 reactie(s) zo 19 december 2021, 17:24

Vrouw (76) slachtoffer van gewelddadige woningoverval

Laatst bijgewerkt: zondag 17:24 uur
AMSTERDAM – Op zaterdagavond 18 december is een 76-jarige vrouw slachtoffer geworden van een gewelddadige woningoverval aan de Johan Braakensiekhof in Amsterdam-West. De recherche is dringend op zoek naar getuigen

Rond 23.45 uur krijgen agenten een melding van een woningoverval. Ter plaatse treffen zij een slachtoffer aan met ernstige verwondingen. Het slachtoffer zou ten tijde van de overval in haar slaapkamer liggen als zij door een geluid opstaat en haar deur opent. Vervolgens ziet zij twee mannen in donkere kleding in haar deuropening staan. Ze mishandelen haar vrijwel direct en eisen spullen van haar. Uiteindelijk laten de overvallers haar zwaargewond achter. Meerdere eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de verdachten maar vooralsnog is niemand aangehouden. Het slachtoffer is met ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

Recherche en medewerkers van de forensische opsporing hebben ter plaatse onderzoek verricht en sporen veiliggesteld.

Getuigenoproep
Weet u meer over deze brute overval? Of heeft u beelden die meer over de vluchtrichting kunnen vertellen? Dan spreekt de recherche graag met u. Vergeet u alstublieft niet om tijdens het bellen proces-verbaalnummer PL1300_ 2021260459 op te geven. Zo weet de medewerker aan de telefoon over welke zaak u informatie heeft.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.