Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 11 april 2022, 17:50

Woning beschoten in Amsterdam Nieuw-West, politie zoekt getuigen

AMSTERDAM – In de nacht van zondag 10 op maandag 11 april 2022 is een woning beschoten aan de Burgemeester Roëllstraat in Geuzenveld-Slotermeer. Er zijn geen gewonden gevallen. De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 02.10 uur kreeg de meldkamer een melding dat een woning aan de Burgemeester Roëllstraat zou zijn beschoten. De politie kwam meteen ter plekke en trof daar zeven kogelgaten aan in het raam en kozijn. Specialisten van Forensische Opsporing hebben onderzoek gedaan bij de woning en op straat meerdere hulzen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek.

De recherche is een onderzoek gestart naar de beschieting. Uit getuigenverklaringen komt naar voren dat kort na het schietincident twee jonge mannen op een witte scooter weg reden.

Getuigenoproep
Graag spreekt de recherche met mensen die getuige zijn geweest van de beschieting of meer informatie hebben. Ook beeldmateriaal is erg welkom, denk aan dashcam beelden van geparkeerde auto’s in de straat of videodeurbel beelden.

Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons