Redactie overval 0 reactie(s) za 05 maart 2022, 16:05

Woningoverval Amsterdam-Noord: getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:13 uur
AMSTERDAM – Op zaterdagochtend 5 maart 2022 heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Mt. Lincolnweg in Amsterdam-Noord. De recherche zoekt getuigen en beeldmateriaal.

Rond 7 uur ’s ochtends werden de bewoner en een aanwezige kennis in de woning overvallen door twee mannen. Onder bedreiging moesten zij waardevolle spullen afstaan. Tijdens de overval heeft een van de slachtoffers een lichte verwonding opgelopen. De overvallers hebben diverse goederen meegenomen en zijn gevlucht in onbekende richting. Het vermoeden bestaat dat ze gebruik hebben gemaakt van een auto.

Signalement verdachten:

Verdachte 1

Licht getinte huidskleur
Rond de 20 -25 jaar oud
Ongeveer 1,80 a 1,90 meter lang
Dun postuur
Kort zwart haar
Opvallend naar voren staande boventanden

Verdachte 2

Donkere huidskleur
Rond de 20 jaar oud
Ongeveer 1,75 meter lang
Dik postuur
Zwart kort haar
Getuigen en beeldmateriaal gezocht

De recherche is een onderzoek gestart en komt daarom graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben aan de Mt. Lincolnweg rond het moment van de overval op zaterdagochtend 5 maart. Daarnaast bekijken rechercheurs graag camera- of dashcambeelden uit de buurt. Heeft u informatie of beeldmateriaal? Neem dan contact op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.